FAQ

Hieronder vind je een aantal van de meest voorkomende vragen. Staat jouw vraag er niet bij. Stuur ons dan even een mailtje.

ALGEMEEN

Om bij ons in te kopen die je ingeschreven te staan bij de KVK en een BTW ID nummer te hebben. Je kunt je aanmelden via de knop inloggen/registeren. Zo gauw wij jouw aanvraag goedgekeurd hebben kun je meteen inkopen.

Onze algemene voorwaarden vind je onderaan in onze webshop onder het kopje Algemeen.

Helaas is het niet mogelijk om als particulier een bestelling te plaatsen. Graag verwijzen we je naar 1 van onze afnemers.

Ons Privacybeleid vind je onderaan in onze webshop onder het kopje Algemeen. Hier staat uitgebreid beschreven hoe we met persoonlijke gegevens omgaan en wie hier toegang tot hebben.

Wij hanteren een minimum inkoopbedrag van € 50,- per order.

VERZENDING & RETOUREN

De verzendkosten zijn € 6,95 per order.

Bij een minimale order van € 300,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

We versturen jouw bestelling binnen 2 werkdagen nadat wij de bestelling hebben ontvangen. Je ontvangt een track and trace waarmee je de bestelling kunt volgen.

Het is mogelijk om op afspraak jouw bestelling op te halen in ons magazijn in Leidschendam. Dit is ook mogelijk in het weekend.

We verzenden met PostNL.

Indien je artikelen wenst te retourneren dan kan dat uiteraard binnen 14 dagen na ontvangst. Zie hiervoor ons retourbeleid.

Heel vervelend dat jouw bestelling niet compleet is of dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. Stuur ons een mail via info@dewilifestyle.nl en wij zullen er alles aan doen dit in orde te maken.

BETALING & ORDERS

Je kunt bij ons betalen met Ideal en Payal.

Je mag ons altijd even een berichtje sturen om te informeren of het artikel weer beschikbaar komt en zo ja, wanneer.

Op dit moment verzenden we alleen binnen Nederland. Buitenlandse orders kunnen gedaan worden in onze shop op Orderchamp. Gebruik hiervoor deze link:

Bestellen via Orderchamp

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons een berichtje!