over DEWI LIFESTYLE

Eigen ontwerp betaalbare musthaves

Welkom bij Dewi Lifestyle, de online groothandel voor beachstyle sieraden en (woon) accessoires.

Na mijn vele reizen waar ik de mooiste sieraden en accessoires tegen kwamen en in mijn koffer meenam is het idee ontstaan om deze te gaan verkopen. Eerst op Ibiza markten en Festivals.

Ik kreeg zulke leuke reacties op onze betaalbare musthaves dat de gedachte bij mij opkwam om van mijn passie voor reizen en sieraden mijn werk maken. Na veel brainstormen is Dewi Lifestyle ontstaan, een groothandel met o.a. onze eigen design sieraden en (woon) accessoires uit Bali.

Ik werk met kleine lokale leveranciers die ik minimaal 1 maal per jaar bezoek. Met mijn team op Bali werken wij hard om minimaal 4x per jaar een nieuwe collectie te presenteren. Omdat ik werk met kleine leveranciers heb ik geen grote hoeveelheden op voorraad waardoor producten relatief uniek zijn en dus maar bij een paar (web)winkels te koop zijn.

Ben je geïnteresseerd om bij mij in te kopen klik op de AANMELDKNOP en registreer je.

DEWI LIFESTYLE

Unieke producten en niet overal te koop

Charity

Ik doneer 5% van de winst aan weeshuizen en families op Bali die het moeilijk hebben. Dit doe ik o.a. door middel van het kopen van voedsel en huishoudelijke producten en het betalen van schoolkosten. We brengen het voedsel en de huishoudelijke producten zelf naar de behoeftigen opdat wij zeker weten dat onze donatie op de juiste plaats komt.